GBS Guardian of the Baltic Sea

Ystävättäreni sai jokunen vuosi sitten lahjaksi kaulakorun nimeltä Guardian of the Baltic Sea.
Rakastuin koruun ja ajatukseen heti, mutta se oli kukkarolleni liian kallis, enkä tuolloin keksinyt mitään hyvää tekosyytä tilata sitä.


 Tässä hiljan konkurssin partaalla sain ajatuksen. Voisinhan ostaa korun lahjaksi itselleni.Etsin tekosyitä enemmän ja enemmän, kunnes niitä oli kasassa riittävän monta. Klik ja klik. Koru oli postissa!


"Guardian of the Baltic Sea on Kehrä Interiorin suunnittelema hyväntekeväisyyskorusarja. Kaikki korusarjan korut valmistetaan Suomessa käsityönä käyttäen laadukkaita ja eettisesti tuotettuja materiaaleja.  Jokaisen korun hinnasta lahjoitetaan 40 euroa lyhentämättömänä Itämeren suojeluun BSAG:lle eli Baltic Sea Action Groupille. Syyskuussa 2013 ensimmäinen sitoumuksen mukainen tavoite – kerätä 100 000 € Itämeren suojeluun – täyttyi ja varat lahjoitettiin BSAG:lle.
Jokainen koru on pieni teko hyvän asian puolesta ja yksi lenkki pitkässä ketjussa, jolla on jo suurempi merkitys Itämeren tulevaisuudelle.  Annetaan hyvän kiertää, sillä kaunis meremme saaristoineen kuuluu myös tuleville sukupolville"

Koru koskettaa minun sieluani ja se sopii kaulalleni täydellisesti, aivan kuten ystävättärenikin kaulalle.
Tämä on minun pieni tekoni Itämeren hyväksi. Rakastanhan sitä koko sydämestäni.

Onko mielihyvän tuottaminen itselleen sallittua tässä minun tilanteessani? On. Ehdottomasti. Enemmän kuin sallittua. Vaikka se olisikin taloudellisesti hiukan kyseenalaista. Tämä on vain niin vähän kyseenalaista, ettei sitä lasketa!

Klikkaa itsesi hyväntekoon täältä.

Kommentit

Suositut tekstit