Päivä numero neljä. Mitä tänään syötäisiin?

Epäilemättä tällä kahdella päivällä on ollut vaikutusta. Puntari näytti kilon vähemmän kuin eilen (ja luonnollisella vaihtelullahan ei ole mitään merkitystä). Niin tai näin, olen tyytyväinen saavutuksiini paremman elämän puolesta.

Ruoka on ollut hyvää ja sitä on ollut riittävästi. Eilen illalla kyllä olisin voinut murhata uunileivästä, mutta jätin kaikki henkiin ja virkkasin itselleni kaulahuivin talveksi.

Tänään ajattelin syödä:

- Aamiaiseksi smoothie. Vadelmaa, mansikkaa, banaania, chiansiemeniä, pellavansiemeniä, marjasmoohie jauhetta (mustikka, puolukka, marja-aronia, karpalo, tyrni, goji-marja).

- Lounaaksi banaani ja omena.

- Päivälliseksi salaattia ja kanankoipiloita.

- Illalliseksi jotain mitäänsanomatonta mupellettavaa kuten niitä tomaatteja taikka luumuja. Pähkinät olisi hyviä, mutta niitä ei ole.


 Parin viikon päästä se loma alkaa. Jännittää. Entäs Juhannus? Miten sen kanssa pärjään? Alkoholia eli punaviiniä ja lonkeroa tulee nautittua varmasti, mutta se on ok jos perusta on ok. Vai onko? Pysähtyykö kaikki siihen? Loppuuko elämä? Tapahtuuko jotain peruuttamatonta? Ei kai... eihän?

Kommentit

  1. Musta tuntuu, että sun tämä ruokamäärä on liian vähän. Ei ne kilot ykskaks lähde vaan maltillisesti etenemällä saa pidempiaikaisen vaikutuksen. Laadukasta proteiinia, myös lounaalla. Ja noi hedelmät välipalana. Tosin jokainen on yksilö. Itse en vaan pysyisi iloisena aamupalan ja illallisen välillä, jos söisin välissä vain pari hedelmää.

    Yleensä lukemissani artikkeleissa on sanottu, että tasaiset ruokavälit ja oikeat määrät laadukasta ruokaa. Myös niitä täysjyvätuotteita.

    Toivottavasti jaksat valitsemallasi ruualla �� sokeririippuvuus on kyllä ikävä kaiffari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan pätevästä kommentistasi. Olet oikeassa.

      Tämän päivän ateriat olivat liian kevyitä. En normaalisti koittaisi elääkään tuolla, mutta päivän rytmi meinasi olla sellainen, etten pystynyt syömään lounaaksi muuta, kuin hedelmiä. Noh, ei se muodostunut siksi ja hedelmien lisäksi söin vaikka mitä ja muuta. Pupelsin pitkin päivää vähän kaikkea. Kourallisen banaanilastuja, tomaatteja, porkkanaa ja LEIPÄÄ. Gluteenitonta tosin, mutta kuitenkin. Vasta, kun olin syönyt sen leivän, olo helpottui hieman.

      Minun olisi pitänyt syödä enemmän proteiinia, mutta kaappi huusi proteiiniköyhyyttään, joten valitsin hedelmät ja sen leivän.

      Uskon tosin vakaasti siihen, että ihminen voi elää hyvin ja terveesti ilman viljatuotteita. Toinen seikka on se, onko se tarpeellista... Siitä voidaan olla montaa mieltä.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit